Onzichtbare acties VS in Oekraïne

Er is veel onduidelijk over de rol van de VS bij de opstanden in Kiev in 2014. Hadden de VS een rol bij de verkiezingen en is er verband met het zo gewenste en doorgezette ‘handelsverdrag’ met Oekraïne?

De Zwitserse onderzoeker Dr. Daniele Ganser  doet onderzoek naar de rol van grotere landen bij verandering van leiderschap (‘regime change’) in landen die hun belangen bedreigen. Over zijn visie zullen we later terugkomen.

Maar de verdenking van een bepaalde rol van de VS bij de verkiezingen in Oekraïne ligt al binnen de VS zelf. Een bijzonder pikant thema omdat de VS recentelijk Rusland beschuldigden van digitale inmenging in hun verkiezingen die zou hebben geleid tot de verkiezing van Donald Trump.

In onderstaande video legt republikeins senator Ron Paul de oud ambassadeur van de VS in  Georgie en Rusland Tefft het vuur aan de schenen. Want zo werkt het in de VS ook weer, uiteindelijk komt veel aan het licht en worden mensen ter verantwoording geroepen.

Reacties zijn gesloten.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: