Wie stopt Schiphol?

DSCN1719

Onze democratie wordt stilaan teruggedrongen door grote voor de burger ongrijpbare belangen.
Bert Wagendorp doet in de Volkskrant bijna een oproep tot een volksopstand.

Ons Nederlands collectief geheugen kent weinig volksverzet of herinneringen aan een dictatuur. Nederlanders zijn ook geen helden die hun boeltje in de waagschaal stellen voor het Grote Ideaal. Dat heeft ons land ook rustig gehouden. Maar hoe lang nog?
De herinneringen aan opstand en revolutie beginnen pas over onze landsgrenzen. Je ziet het aan onze naïeve houding t.a.v. de exploitatie van onze persoonlijk data. Ons kan achter de (onlangs nog verhoogde) dijken niets gebeuren. Wij zijn veilig.

Schiphol is voor Wagendorp aanleiding voor een oproep tot volksverzet tegen het voortdurende bedrog door ‘onze’ overheid en ‘de losgeslagen organisatie Schiphol’.
Het verbaast hem dat weldenkende (en goed geïnformeerde) burgers gewapend met vaak betere analyses dan de gelogen verhalen van de overheid, niet een keer zo’n ‘Schipholpak’ over de tafel trekken. Ondanks dat die burger keer op keer wordt geschoffeerd (negeren uitslag Oekraïne-referendum, invoering Sleepwet, afschaffen referendumwet, afschaffen dividendbelasting, belastingparadijs voor corporates, doorjassen van Europese verdragen), blijft de Nederlandse burger maar met de loopjongens van de overheid aan de praat. Wetende dat na het overleg de middelvinger van de overheid en bedrijven als Schiphol en SHELL wordt opgestoken.

Ondertussen wordt het om-de-tuin-leid-wonder Alders weer van stal gehaald om gewapend met valse rapporten de burgers rondom Schiphol-Lelystad weer deskundig met een kluitje in het riet te sturen. Hij was uitermate succesvol om die opstandige Groningers jarenlang aan het lijntje te houden. Die man is goud waard voor de BV Nederland. Dat Alders daarmee hulpje is van een bedriegende overheid en de rode loper uitlegt voor populisten op rechts, zal hem niet uit zijn slaap houden.

Terwijl de vlag uitgaat over de Parijs-akkoorden en vervolgens de boeren worden afgeknepen om hun Co2-uitstoot, groeit de Co2-vervuiling door Schiphol jaar na jaar. Met een voorspelde en gevreesde explosieve toename van de luchtvaart, kan ‘Parijs’ in de prullenbak. Dat gaan we zo niet halen. En vliegtuigen op accu’s zullen velen van ons niet meer meemaken.

Wagendorp: ‘De luchtvaartwaanzin moet ophouden. Schiphol is een losgeslagen organisatie die eindelijk onder controle gebracht moet worden. Liefst door de overheid, en anders door de burger.’

Ondertussen wachten Wilders en Baudet geduldig de volgende verkiezingen af.

 

Reacties zijn gesloten.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: