In de ban op LinkedIn

Geblokkeerd door LinkedIn

Het zijn vreemde tijden. In amper een half jaar tijd is de wereld veranderd in een plaats van angst, verraad en vrijheidsbeperkingen. Wie had dat gedacht toen wij op 1 januari om middernacht de glazen aanstootten.

Wat velen is overkomen is nu ook mij overkomen: zoekend naar de waarheid van wat ons nu overkomt, ben ik vermoedelijk ‘gerapporteerd’ door iemand die mijn op feiten berustende berichten niet kon accepteren. Waar mensen voorheen hun wenkbrauwen voor optrokken en zo’n bericht negeerden, wordt er in deze tijd direct gerapporteerd, zoals buren elkaar nu aangeven als die een ‘verdacht’ feestje in huis hebben.

Bij bezoek aan vrienden wordt verzocht de auto ‘verderop’ te zetten, opdat de buren niet zien dat we met vier personen bij elkaar zijn. Het zijn zulke tijden. Het is een herbeleven van de DDR. En net zoals in die tijd, vinden de meeste mensen het wel best, als we Het Virus maar onder controle krijgen. Angst heeft in de geschiedenis altijd gewerkt om een volk onder controle te krijgen en te houden.

Vooralsnog zal ik geen poging doen om terug te keren op een platform waarop ik mij niet vrij kan uiten. De toon van mijn berichten was zakelijk, nuchter en op feiten gebaseerd. De onvoorstelbare aantallen reacties van leden op LinkedIn op mijn berichten waren hartverwarmend en bevestigden dat juist die zakelijke benadering zo werd gewaardeerd.

Maar we weten inmiddels dat het niet om vermeend ‘beledigen, discriminatie, obscene taal’ gaat, zoals de voorwaarden van gebruik van LinkedIn luiden, het gaat om het zoeken naar de feiten achter wat wij nu meemaken. En die feiten worden nu door gecoördineerde actie van onze overheden onder tafel gehouden. We zijn in een klikmaatschappij beland, waarin mensen elkaar aangeven als zij zich niet aan (ongrondwettelijke) ‘regels’ houden.

Na meer dan een half jaar speurwerk in officiële documenten ben ik wel zover om het vermoeden uit te spreken dat we hier te maken hebben met de grootste fraude uit de na-oorlogse geschiedenis. Een fraude waar te veel partijen van profiteren, maar miljarden burgers over de hele wereld onder lijden. Ik spreek dan ook van een ‘oorlog-zonder-bommen’.

Ik blijf actief op deze website, Telegram en MeWe. Of ik nog lid wil worden van een club die onderdeel is geworden van een onderdrukkend regime, LinkedIn, is zeer de vraag.

We moeten blijven graven en spitten opdat de waarheid boven komt zodat wij weer vrij en zonder angst voor mensonterende maatregelen kunnen leven en wij niet hoeven te vrezen voor machtige oligarchen die de wereld naar hun hand willen zetten.

Dit artikel is onderstaand als pdf-document te downloaden.

8 gedachten over “In de ban op LinkedIn

 1. Paul, jij en je kritische, maar evengoed respectvolle geluid zal gemist worden op LinkedIn, het was een waardevol tegengeluid. Maar ik blijf zeker je artikelen op deze wijze volgen.

  Like

 2. Inderdaad een bizarre tijd en onbegrijpelijk voor een rationeel denkend iemand. De corona info is beschikbaar voor iedereen die het wil zien maar blijkbaar is angst beter te verhapstukken dan de waarheid.

  Like

 3. Ook geslachtofferd op het altaar van het Orwelliaanse regime omdat je weigert in Newspeak te spreken. Zelfs onze dm’s zijn verwijderd van LinkedIn. Kennelijk vallen ook de 1:1 conversaties onder het censuurbeleid. Waar kan ik je op telegram vinden?

  Like

 4. Paul kom terug op LinkedIn, vecht het aan! Juist daar is het goed als mensen zoals jij met professioneel kritische houding publiceren over de corona klem!! Juist de mensen op LinkedIn waar mensen worden verbannen verdient het om onder andere dankzij jou im beweging te komen!!!

  Like

 5. Helaas is het tweedracht zaaien door deze overheid van begin af aan ingezet. En helaas blijkt dat niet de rede maar de angst overheerst. Wellicht komen we elkaar een keer tegen. Ik zal je dan gewoon een hand te geven.

  Like

Reacties zijn gesloten.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: